Back to All Events

D@RLINGS - a poetry reading at Schatjes Art + Events

  • Schatjes 119 Oudezijds Voorburgwal Amsterdam, NH, 1012 Netherlands (map)

Een avond met poëzievoordrachten van vijf jonge dichters in Schatjes, een nieuwe gallerie op De Wallen. Entree is gratis! Donaties zijn optioneel.

De line-up*:

OBE ALKEMA (1993) is dichter, student, blogger, criticus, redacteur en artistiek entrepreneur. (NL)

FRANK KEIZER (1987) is dichter en essayist. Hij publiceerde twee chapbooks bij Uitgeverij Stanza, Dear world, fuck off, ik ga golfen (2012) en Mijn eigen problemen (2015). In januari 2016 verschijnt bij Uitgeverij Polis zijn nieuwe bundel Onder normale omstandigheden. Hij is oprichter, met Maarten van der Graaff, van het online tijdschrift Sampekanon, en redacteur bij tijdschrift nY. (NL)

ÇAĞLAR KÖSEOĞLU (1985) is dichter. Zijn gedichten verschenen onder meer in Samplekanon, Kluger Hans, Deus ex Machina en nY. Vorig jaar verscheen zijn debuutbundel - 34 - als chapbook bij uitgeverij Stanza. In 2016 is hij de gastschrijver van nY. (NL)

CHI ONEIRO (1992) studeert filosofie. Momenteel schrijft zij over het idee van een esthetische gemeenschap en de mogelijkheid tot het aantekenen van poëtisch protest. (EN)

NADIA DE VRIES (1991) is de auteur van twee poëziebundels, First Communion (2015) en R.I.P. Nadia de Vries (2016). Ze werkt als promovendus aan de Universiteit van Amsterdam. (EN)

*Er zullen voordrachten in zowel het Engels als het Nederlands zijn.